![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spor la scris!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Un milion de intrebari imi innotau prin cap dimineata cind m-am trezit inlantuita in bratele lui puternice...si deschizind ochii pe jumatate m-am uitat lung la omul care dormea inca linistit linga mine si m-am intrebat...oare cine este si ce caut eu acolo?
M-am strecurat serpeste din pat ca sa nu-l trezesc si m-am uitat in oglinda de la baie...eram tot eu dar parca eram alta mi se parea ca sint mai frumoasa...pregateam ceaiul la bucatarie cind a aparut si el si fara sa-i dau macar ragazul de a spune bunadimineata, am inceput cu intrebarile care-mi framintau crierul...primul lucru a fost sa intreb ce-i cu mireasa lui...Mi-a raspuns ca-i o poveste de anul trecut, e vorba de o pustoaica de oameni bogati care fusese in vizita in Israel si s-au cunoscut intimplator...devenise atit de dependenta de el incit parintii disperati ca vor da faliment cu psihologii l-au invitat in America...si acum tocmai era in drum spre America dar si-a dat seama ca nu e calea pe care voia sa mearga si s-a intors. L-am intrebat ce o sa faca daca si eu voi deveni dependenta de el...si mi-a spus ca nu sint eu omul care sa devin dependent vreodata de cineva si asta e un lucrul care ii place la mine. Curios ...nici eu nu stiam asta despre mine dar acum cind a spus-o el mi-am dat seama ca are dreptate... Atunci i-am spus ca-mi pare rau ca n-am reusit sa intru in gratiile mamii lui si sa ma tin de cuvint, sa o ajut si am de gind sa-i platesc chiria asa cum am discutat la inceput... Mi-a spus sa nu ma preocupe deloc mama lui ca e o femeie dificila si deocamdata nici celelate probleme! Si hei...doamna! Azi e o zi importanta pentru tine lasa intrebarile si fuga la aeroport ca-ti vine copilul. Da sigur cum as fi putut sa uit de asta...! In drum m-a asigurat ca el are unde sa stea si sa nu-mi fac nici o grija de asta. Sa ne simtim ca la noi acasa si sa-l sun numai cind voi avea nevoie de ceva! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:44 PM |
|