![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Credeti in ea?
Pe mine m-a pus pe ganduri cartea "Imensa puetere a subconstieny=tului tau",J Murphy(daca nu ma insel) El zice ca ORICE ne-am dori,e posibil ,daca punem cu strictete anumite tehnici in practica.Dar un prim pas este o relaxare a fizicului si a psihicului.Doar in acesta stare mentalul subconstient este realmente receptiv. Dar eu nu ma pot relaxa:(..imi apar tot felul de kipuri/locuri aiurea in minte,le alung si degeaba...uff |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
este greu sa intri in starea aceea de credinta si dorinta desavirsita.dar se poate ,eu stiu asta,am trait-o.
cu ani in urma o persoana foarte draga mie se confrunta cu o problema grava si care se lungea de multi ani si parea a merge spre o finalitate proasta si nedorita.nu puteam face nimic,nu depindea de mine cu nimic,nu puteam sa dau nici macar un minim ajutor...,sa gesesc nici o rezolvare.dupa ce ne framintasem deja capul cum sa facem,ce sa facem,cind toate drumurile s-au inchis,din disperare nu-mi ramasese decit o singura alinare:rugacinea.ma rugam lui dumnezeu,ma rugam puternicului subconstient sa se termine totul cu bine.adormeam cu ideea acesta in cap si ma trezeam gindind aceste cuvinte.desi nu fusesem o persoana religioasa,disperarea m-a adus aproape de dumezeu.pe neasteptate,am primit un telefon in care s-a spus"gata,totul s-a rezolvat.nu stim ce s-a intimplat,dar totul s-a terminat."si s-a terminat cu bine. deci cred ca o credinta devotata in ceea ce vrei te poate duce la rezolvarea lucrurilor,insa va spun sincer ca de atunci am pierdut acea apropiere unica de fortele uriase ale subconstientului,m-am indepartat iarasi de dumnezeu,nu ma mai pot ruga cu aceeasi intensitate si credinta. dar mai incerc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,442 ![]() |
Pentru NLP,doua carti ce le gasesti pe piata romaneasca:
Sue Knight,"Tehnicile programarii neuro lingvistice"; Andy Szekely,"NLP-Calea succesului".Curs de DOUA zile pentru NLP?Mai bine ca nu ai putut sa mergi:-))) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:12 AM |
|