![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Interesant subiect, mie una mi-ar folosi sa aud "best practices" de la cele cu ani mai multi de casnicie fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu una am avut mereu bani (de la ai mei, de la Dumnezeu, de unde de unde dar au picat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si nu prea imi impun restrictii majore. Insa nici risipitoare nu sunt. Cred ca am un management al pungulitei destul de bun. Prin urmare nu as suporta ca partenerul sa-mi spuna "ai luat aia prea scump", "dar asta ce-ti trebuia" etc. La modul general, sunt adepta pastrarii unui grad de independenta a fiecaruia, adica nu sunt inclinata sa pun banii intr-un cont comun sau asa ceva, insa la cheltuielile casei sunt perfect de acord ca trebuie contribuit pe cat posibil jumi-juma. Evident, daca unul are probleme o vreme, celalalt suplineste. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:51 AM |
|