![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Nu banii sint importanti ci ceea ce se poate obtine cu ei...Depinde de tipul relatiei in care te afli si de scopul fiecaruia...atita timp cit scopul si dorintele coincid eu cred ca si contul in banca poate fi comun...asa ar fi ideal dar sint si situatii in care o relatie poate ramine perfecta cu conditia ca fiecare sa-si administreze contul singur...si ca sa nu se ajunga intr-o relatie ca banii sa vorbeasca e cel mai corect sa fie discutata problema asta inca de la inceput.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:52 AM |
|