![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
La noi banii sunt la comun , de cand locuim impreuna, adica de multi ani...si pot spune ca am crescut impreuna si la acest capitol...acum ne este bine dar au fost si perioade mai putin bune dpdv al banilor, cand eram inca la facultate, in camin...de aia cred ca nu ne certam din cauza banilor. Fiecare are mofturelele lui...pe care ni le facem in limita bugetului...iar in ceea ce priveste mancarea si pisicile..aici nu exista limite..sunt pe primul plan:) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:44 AM |
|