![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Credeti ca pana la urma e mai sanatoasa si fericita o casatorie cu cineva din aceeasi clasa sociala? Cineva care castiga aproximativ la fel, care are cont in banca aprx. egal, acelasi gen de educatie si potential de a produce avere asemanator? Ce parere aveti despre asta? Ar trebui sa fie luat in considerare si acest aspect de catre viitoarele cupluri?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Credeti ca pana la urma e mai sanatoasa si fericita o casatorie cu cineva din aceeasi clasa sociala? Cineva care castiga aproximativ la fel, care are cont in banca aprx. egal, acelasi gen de educatie si potential de a produce avere asemanator? Ce parere aveti despre asta? Ar trebui sa fie luat in considerare si acest aspect de catre viitoarele cupluri? Da. Si nu numai asta, telurile trebuie sa fie cat de cat identice. Ca degeaba castiga amandoi binisor cand unul vrea sa stranga bani sa-si construiasca vila vietii lor, iar partenerul vrea sa faca concedii din cele mai scumpe si frumoase. O educatie "sanatoasa" de-acasa e importanta, al meu stie de la ma-sa ca o femeie are intotdeauna nevoie de papuci, indiferent cati mai are acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:45 AM |
|