![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 23-February 07 Member No.: 1,244 ![]() |
Interesant ce spune DR WISE.....
Si eu sunt tot rac , iar sotul meu este geaman... dar la noi e taman invers... daca ar fi dupa mine sa platesc facturile cred ca n-am mai avea nici curent , gaze , tel ... O mica experienta mi-a demosnstrat acest lucru si de-atunci am lasat-o balta.. Acuma fiecare cum se invata si cum considera ca e mai bine , nu cre' ca exista reteta care fie valabila peste tot.. Am tot vazut si eu chestia cu femeia care castiga mai mult decat jumatatea sa ... jumatate care incepe sa aiba complexe...da cre' ca nici aici n-am nimerit-o.. De trei luni castig eu cu mult mai mult , iar jumatea mea mai nimic ( se ocupa de renovarea biroului meu .... ha .. ha... ha... munceste pe gratis !! - soacra mea e in culmea fericirii!!!!) da' nu pare sa aiba vreo problema ... Bine , banii au fost totdeauna pusi la comun , dar luati cu precadere de mine ... acum daca pun doar eu nu prea ii mai iau ... o fi si asta vreo metoda eficienta de a ma invata mai stransa la mana... Da nush' cat mai rezist..... ca vin sarbatorile ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:55 AM |
|