![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu nu sunt casatorita inca, dar cel mai tare mi-ar surade un cont comun, nu fiecare cu banii lui.
Si cred ca, intr-o relatie, nivelul educational al fiecaruia conteaza mai mult decat cat castiga. Pentru ca pot fi amandoi pe aceeasi unda, oameni cu studii, cu o educatie solida, dar unul sa fie profesor (deci cu un salariu modest), iar celalalt director de banca. Asta nu inseamna ca nu s-ar putea intelege! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:06 AM |
|