![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie mi se pare Ok ca intr-o casnicie banii sa fie la comun.Poate o perioada unul castiga mai mult, celalat mai putin apoi ii vine randul celui care a castigat mai putini bani sa castige mai multi. Nu mi se pare big deal. Ideea e ca deciziile privind cheltuielile mari se iau impreuna.
Si pe mine m-ar enerva ca sotul meu sa-mi spuna nu-ti lua aia sau ailalta.De multe ori cand vreau sa-mi iau ceva si mi se pare prea scump, el imi zice sa-mi iau. Acuma ce sa zic, pt mine banii nu au o asa mare importanta, multe lucruri nu poti sa le cumperi cu bani.E drept iti trebuie bani pt un trai decent dar in mom de fata n-as alege cariera in defavoarea familiei.Pana sa avem copilul stateam ca ursul la servici si mai era si stresant de multe ori, apoi dupa ce am avut copilul nu m-as mai fii intors acolo nici sa imi dea nu stiu cati bani. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:51 AM |
|