![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Noi ne-am intilnit tarziu cind fiecare avea deja casa lui, realizarile lui si diferenta dintre conturile din banca era foarte mare...asa ca i-am spus ca vreau sa fiu independenta financiar si am stabilit de la inceput care sint drepturile mele pentru ca urma sa lucrez in firma lui...
Desi veniturile lui sint mult mai mari...la mine realizarile materiale sint mai mari, pentru ca fiecare cheltuieste pe lucruri diferite! Eu am vrut bunuri imobile el vrea calatorii si trai pe vatrai...asa ca fiecare face cu banii lui ce-i place si ne intelegem de minune...mai ales ca lui ii place sa traiasca si sa calatoreasca impreuna cu mine... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi ne-am intilnit tarziu cind fiecare avea deja casa lui, realizarile lui si diferenta dintre conturile din banca era foarte mare...asa ca i-am spus ca vreau sa fiu independenta financiar si am stabilit de la inceput care sint drepturile mele pentru ca urma sa lucrez in firma lui... Desi veniturile lui sint mult mai mari...la mine realizarile materiale sint mai mari, pentru ca fiecare cheltuieste pe lucruri diferite! Eu am vrut bunuri imobile el vrea calatorii si trai pe vatrai...asa ca fiecare face cu banii lui ce-i place si ne intelegem de minune...mai ales ca lui ii place sa traiasca si sa calatoreasca impreuna cu mine... Adica, vorba lu' dr_wise, banii tai sunt banii tai, iar banii lui sunt banii vostri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu mai are vreun frate care-i singur? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:45 AM |
|