![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit cum ca banii ar fi principalul motiv pentru conflictele din cadrul unui cuplu. Credeti ca poate functiona un cuplu in care unul e genul strangaret si poate putin zgarcit iar celalalt e "mana sparta"? Credeti ca substratul certurilor pentru bani este in fond lupta pentru putere? Voi cum va administrati bugetul in cuplu? E mai bine sa fie banii la comun sau fiecare cu pusculita lui? Si nu in ultimul rand, cum gestionati conflictele pe aceasta tema atunci cand ele apar?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Din pacate nu kalua...dar are trei copii care sint la casele lor... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) unii (fetele), sau ar trebui sa fie altii (baiatul...37)...si el face ce vrea cu banii lui...deci nu eu hotarasc sa mergem in voiaje sau alte luxuri...dar daca-i bal, bal sa fie... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ca-n povestea aia cu greierele si furnica...lui ii place sa cinte, sa cinte ca ma distrez si eu...acu nu-i vorba ca nu am eu inima aia de furnica, sa nu-l primeasca in casa daca o veni iarna...pina una alta speram sa se prelungeasca vara asta ca "iarna nu-i ca vara..." (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) insa deh cineva trebuie sa se gindeasca si la asta...nu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:51 AM |
|