![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul e ca m-am saturat sa tot arunc bani pe cosmetice care nu fac nimic. Am o gramada, hmm nu vreau sa le numar acum, dar da adevarul e ca am prea multe si nu vreau sa devin totusi prea obsedata....
Nu am probleme mari cu fata, nu am cosuri sau alte minuni dar am si eu dorinta asta sa arat ca fetele din reclama; tenul ma refer. Stiu ca sunt fake dar tare as mai vrea. Am incercat de-a lungu timpului multe. De fapt cred ca m-am saturat de brandurile gen Clinique , chanel, clarins etc. Nu vreau sa trec la cele f scumpe (desi imi fac cu ochiu). As mai face o incercare cu produsele naturiste. Am un ulei de la Clarins 100% care lucreaza destul de bine mediein general si altul cu uleiuri ential care ii merge iar bine asa ca poate asta e solutia. Am vazut ca Angelito a trecut pe Decleor care au multe produse 100 % naturale. Ma gindesc sa le incerc si eu , dar nu pana nu termin cremele ce le am , ca tare mi-e frica ca nici astea nu o sa lucreze ca lumea si dess trebuie sa le arunc pe toate. Am fost ieri si m-am uitat la uleuri esentiale. Am vazut o gramada de tipuri multe din uleuri care apar si in compozitia celor decleor. Mi-am luat un rose face oil 100 %(nu ca as fi avut nevoie ) de la Neal's Yard (mult mai ieftine ca decleor) ca eram tare curioasa sa vad cum rectionaeza fata mea la uleiurile astea. Am vazut ca au multe sticlute cu uleiuri d-astea. POate stie cineva ceva....si e intersat de subiect. Am mai vazut tot asa naturale si ieftine produse de la Burt's bee. Au un repair serum care e tot asa bine cotat. 100% natural . Si cred ca intrebarea era: daca se pricepe cineva cum se face cu uleuirle astea...Am intels ca fiind ff concentrate trebuie umblat cu precautie cu ele. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Balsam cu miere contra pungilor
de sub ochi, a ridurilor si a pleoapelor umflate Ingrediente: 10 g ceara de albine, 3 linguri de miere de albine. Mod de preparare: Intr-un castronel asezat pe o baie de aburi se pune ceara de albine sa se topeasca pana devine lichida (ceara de albine curata se gaseste la toti vanzatorii de produse apicole). Se micsoreaza la limita flacara aragazului, apoi se toarna mierea, putin cate putin, amestecand intruna cu lingura pana ce se dizolva toate basicile. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca bine cu o lingura de lemn. Mod de folosire: Alifia obtinuta se foloseste de trei ori pe saptamana, aplicata pe spatii largi, in jurul ochilor, dar si pe obraz. Se lasa cat mai mult sa actioneze, apoi se spala cu multa apa calduta, executand asupra obrazului si-n zona ochilor miscari usoare de masaj. Folosita regulat, cura cu miere de albine si ceara inlatura umflaturile de pe pleoape si de sub ochi, intarzie si imblanzeste ridurile si da o mare prospetime obrazului. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor, foloseste cineva uleiul de aragan pe aici? Am dat de el pe beaute-test si spuneau ca e foarte bun pentru ten, ajuta la purificarea pielii cu probleme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:40 AM |
|