![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
carrie
stii, am vrut sa scriu ce mi-a trecut prin minte, atunci. dar...pe urma m-am gandit sa va intreb totusi, ca tare pacatoasa minte am cateodata! dar acum uite: 2 rugaciuni micute...ca sa imi spal pacatele: 1.Doamne,Doamne ceresc Tata. Noi pe tine,te rugam. Lumineaza a noastra minte. Lucruri bune sa-nvatam. Ca tu esti stapanul nostru. Si al nostru Tata esti. Si pe toate cele bune. Numai tu le implinesti. 2.Doamne,iti multumesc pentru tot ce am, Caci de la Tine am,si ce sunt prin Tine sunt, Iti multumesc pentru grija ce mi-o porti, Zi de zi si clipa de clipa, |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:25 PM |
|