IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!
Diana.
post Sep 10 2007, 02:04 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dona_r
post Oct 23 2007, 09:19 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

nimphe,iti spun si tie ce mi-a spus mie Kalua:poate de asta nu slabesti,pentru ca te stresezi prea tare,ca te superi pe corpul tau si te simti frustata.eu am incercat muuulte ture de diete de slabire,si din pricina stresului nu am reusit sa ajung niciodata la un rezultat.dadeam citeva kg jos,in citeva luni le puneam din nou.abia cind m-am mai relaxat psihic,cind m-am hotarit sa o iau mai usor,fara incrincenare am reusit.
este prima data dupa 6ani cind reusesc sa slabesc.so...relax! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se vede din avatar cit de frumoasa esti,si la 68kg cu siguranta ca nu-i cazul chiar sa disperi.relax!
ps-oricum,in momentele de nervi si stres imi vine sa ma reped la frigider.ma mai controlez,dar sunt zile cind imi vine sa intru cu totul in el.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!   Sep 10 2007, 02:04 AM
Irinam   Va multumesc ca mati primit in grupul vostru.   Sep 12 2007, 05:39 PM
Elysee   Buna la toti! Sunt Elysee,am 25ani,am fost cas...   Sep 15 2007, 09:13 PM
Maàt   Elysee, bine ai venit la noi. Citeste neaparat ce ...   Sep 15 2007, 09:19 PM
irinica   Elysee, bine ai venit!!! Trebuie neapa...   Sep 15 2007, 09:56 PM
Elysee   Merci mult la toti,as dori sa pot citi intai o cat...   Sep 15 2007, 11:18 PM
Elysee  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 02:22 PM