![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
nimphe,iti spun si tie ce mi-a spus mie Kalua:poate de asta nu slabesti,pentru ca te stresezi prea tare,ca te superi pe corpul tau si te simti frustata.eu am incercat muuulte ture de diete de slabire,si din pricina stresului nu am reusit sa ajung niciodata la un rezultat.dadeam citeva kg jos,in citeva luni le puneam din nou.abia cind m-am mai relaxat psihic,cind m-am hotarit sa o iau mai usor,fara incrincenare am reusit.
este prima data dupa 6ani cind reusesc sa slabesc.so...relax! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se vede din avatar cit de frumoasa esti,si la 68kg cu siguranta ca nu-i cazul chiar sa disperi.relax! ps-oricum,in momentele de nervi si stres imi vine sa ma reped la frigider.ma mai controlez,dar sunt zile cind imi vine sa intru cu totul in el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:22 PM |
|