IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Crema coloranta de la Nivea (pentru ten)
toto_an
post Feb 12 2006, 11:58 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 209

as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema colorata de la nivea  :D  ...este buna?ce nuante are si cam cat costa?as vrea sa stiu daca poate fi folosit pe post de fond de ten ca m-am cam saturat deja de el  :( ....  ...mai ales ca vine primavara 
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Rossana
post Oct 23 2007, 09:59 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Am dat si eu bani pe Nivea .Pe langa ca varianta deschisa * Hell * e bronzata raaauuuu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , mie mi-a umplut tenul de cosuri, de altfel se si simte imbacsita pe fata...ce sa zic, eu am probleme cu "intinsul" fondului de ten in general pentru ca am "pufuletz" pe fata (peach fuzz), invizibil el dar destul de mult ca sa incurce aplicarea...

Oricum, daca inainte faceam spume numai cand auzeam de Avon-uri si Oriflame-uri, de cand va citesc * (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) * m-am lecuit si de Nivea si L'Orealuri. Nu mai ies la shopping decat dupa ce am verificat cu "oficialitatile" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

This post has been edited by Rossana: Oct 23 2007, 10:00 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 05:12 PM