IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Bijuteria Preferata, Care este?
Diana.
post Nov 1 2006, 05:17 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bijuteria mea preferata este cruciulita cu brate egale pe care nu o dau jos nicodata pe la git...
Am mai avut una pe care am pierdut-o (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) , asa ca atunci cind am gasit-o pe aceasta am fost de-a dreptul fericita!

Care sint bijuteriile voastre preferate?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Sep 12 2007, 11:32 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mie mi-a ramas gandul la un inel pe care l-am vazut in germania, tare tare fain.. atunci pe loc mi s-a parut foarte scump si nu am vrut sa il cumpar. desi el a insistat sa mi-l ia, eu nooo, ca dam o caruta de bani pe el..
cand ajung din nou cu siguranta o sa merg tot acolo. nu ala, da altul in genul tot trebuie sa aiba.
hm.. desi am promis ca nu mai trec prin germania.. sa vedem.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 25 2007, 09:31 AM
Post #3

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

QUOTE(Meg @ Sep 12 2007, 11:32 PM) *
mie mi-a ramas gandul la un inel pe care l-am vazut in germania, tare tare fain.. atunci pe loc mi s-a parut foarte scump si nu am vrut sa il cumpar. desi el a insistat sa mi-l ia, eu nooo, ca dam o caruta de bani pe el..
cand ajung din nou cu siguranta o sa merg tot acolo. nu ala, da altul in genul tot trebuie sa aiba.
hm.. desi am promis ca nu mai trec prin germania.. sa vedem.

Off topic Nici tie nu ti-a placut Germania, nici mie acum daca stau sa reevaluez situatia mai bine mergeam in Franta cand am fost in concediu in Germania. O sa-i vina randul si Frantei sper.
On topic Bijuteria preferata e un inel de aur cu 2 rubine primit de la mama mea.

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Bijuteria Preferata   Nov 1 2006, 05:17 PM
kalua   Verigheta bunicii pe care-o port pe degetul mare d...   Nov 1 2006, 06:00 PM
ala80   Un inel de aur cu ametist primit de la mama la 18 ...   Nov 1 2006, 07:33 PM
Ariana   Un inel cu un chihlimbar mare,primit de la mama ac...   Nov 1 2006, 08:59 PM
dificila   O bratara de argint filigranat. Imi place doar arg...   Nov 21 2006, 08:19 PM
dr_wise   Mie-mi sunt dragi cerceii mei cu perle si lantisor...   Jan 12 2007, 04:27 PM
she_said   Bijuteria mea preferata este un pandantiv destul d...   Jun 11 2007, 08:18 AM
kalua   Bijuteria preferata momentan este un pandantiv lua...   Sep 12 2007, 10:58 PM
Meg   mie mi-a ramas gandul la un inel pe care l-am vazu...   Sep 12 2007, 11:32 PM
misssn7  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:27 AM