![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bijuteria mea preferata este cruciulita cu brate egale pe care nu o dau jos nicodata pe la git...
Am mai avut una pe care am pierdut-o (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) , asa ca atunci cind am gasit-o pe aceasta am fost de-a dreptul fericita! Care sint bijuteriile voastre preferate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie mi-a ramas gandul la un inel pe care l-am vazut in germania, tare tare fain.. atunci pe loc mi s-a parut foarte scump si nu am vrut sa il cumpar. desi el a insistat sa mi-l ia, eu nooo, ca dam o caruta de bani pe el..
cand ajung din nou cu siguranta o sa merg tot acolo. nu ala, da altul in genul tot trebuie sa aiba. hm.. desi am promis ca nu mai trec prin germania.. sa vedem. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
mie mi-a ramas gandul la un inel pe care l-am vazut in germania, tare tare fain.. atunci pe loc mi s-a parut foarte scump si nu am vrut sa il cumpar. desi el a insistat sa mi-l ia, eu nooo, ca dam o caruta de bani pe el.. cand ajung din nou cu siguranta o sa merg tot acolo. nu ala, da altul in genul tot trebuie sa aiba. hm.. desi am promis ca nu mai trec prin germania.. sa vedem. Off topic Nici tie nu ti-a placut Germania, nici mie acum daca stau sa reevaluez situatia mai bine mergeam in Franta cand am fost in concediu in Germania. O sa-i vina randul si Frantei sper. On topic Bijuteria preferata e un inel de aur cu 2 rubine primit de la mama mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:27 AM |
|