![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e topicul de anunturi al fetelor care asteapta un bebe iar maria sa bebele este deocamdata la burtica.
Pana acum avem urmatoarele mamici in devenire: - Alexa - cecylly - MonicutzaB Urez viata lunga topicului si cat mai multe pagini! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
mult noroc Annanas,si oricum vei naste sa te aiba dumezeu in paza.eu am nascut natural si nu regret nici o clipa experienta extraordinara prin care am trecut.daca insa copilul este mare si vei avea recomandarea de nastere prin cezariana sa o faci,sa nu pui viata micutului in pericol.un travaliu prelungit inutil poate aduce suferinta fetala.
daca vei naste natural,sfatul pe care ti-l dau este sa nu te pierzi cu firea in fata durerilor.priveste travaliul ca pe o activitate pe care trebuie sa o duci la bun sfirsit si nu dispera.foloseste pauzele dintre contractii pentru a te odihni.nu-ti consuma energia plingind si lasindu-te prada durerilor.eu am incercat mereu sa ma incurajez,spunindu-mi "gata,va trece si asta,in curind se va sfirsi,va fi bine."este f.important sa ai incredere in medicul tau.eu cind mi-am vazut doctorita parca am lasat toate grijile in seama ei si am reusit sa ma relaxez si sa nasc mai usor.cind l-am vazut pe micut...era leit socrul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mult noroc si fii tare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:43 PM |
|