IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Poale lungi si minte scurta, Despre prejudecata "categorisirii" doamnelor si domnisoarelo
Diana.
post Oct 25 2007, 05:23 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://www.elady.ro/photos/articole/Poalelungisimintescurta25102007EDITF.jpg)
Merita citit:

Ati patit-o si voi? Pentru ca mie mi s-a intimplat. Si nu o data. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Poale lungi si minte scurta?

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fleurdelis
post Oct 25 2007, 05:39 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Da Maàt, si eu am patit-o...aveam chiar 36 de ani si m-am dus sa-l iau pe fiul meu de la internat pentru weekend eram imbracata cu o fustita de blugi scurta cu tenisi si sosete si un tricou alb...si toti colegii lui au strigat in cor...Stef...te cauta prietena ta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu insa m-am amuzat copios si copilu s-a simtit mandru de mine...Alta data eram in gara cu fiul meu si o babuta a gasit de cuviinta sa ne spuna "mama da ce frumusai sinteti si ce bine semanati" Si cind i-am spus ca eu sint mama si e normal sa semanam si-a pus saraca mina la gura de uimire....pentru mine este amuzant, chiar daca interlocutorul gindeste ca oi fi si fraiera dupa cum arat...de multe ori poate fi un avantaj!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:40 AM