![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wer etwas wissen will, darf fragen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Incep saptamana viitoare. Un modul dureaza 2 luni si jumatate, doua sedinte pe saptamana, 60 de ore in total - 700 RON in care intra si materialul didactic de care am pomenit in celalalt post. Buba este ca sunt vreo 13 module cu totul si o sa imi cred vreo 2 ani si ceva sa le parcurg pe toate. Oricum, din ce am mai auzit , lumea-i multumita de Institutul Goethe, se face carte adica. Tu, Kalua, ai spus ca esti absolventa Goethe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Imi poti spune te rog....stiai vreo boaba de germana cand te-ai inscris sau nu? Si , ca o foarte buna cunoscatoare a limbii....ce-mi recomanzi pentru o mai usoara si rapida invatare?! Sper ca pe undeva pe la jumatatea modulelor sa mai pot sari peste cate unul, sa aplic si metoda autodidact in momentul in care o sa stapanesc cat de cat limba. Ce parere ai? Scuza-mi cearceaful (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:24 PM |
|