![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In filmele americane care trateaza subiectul: cancer de san la femei se vorbeste cu destula ...lejeritate despre masectomie.
Femeilor diagnosticate cu aceasta maladie li se expun ambele solutii: lumpectomie (extirparea unei parti a sanului, unde a fost localizata tumoarea) sau mastectomia (extirparea sanului bolnav sau chiar a ambilor sani pentru ca tumoarea sa nu mai revina niciodata). Din cate am vazut (in filme, repet) dupa chimoterapie, femeile care apeleaza la solutia extrema opteaza pentru reconstructia sanilor astfel incat abia se observa diferenta. Avantajele mastectomiei ar fi, unu, ca scapi de obsesia ca boala ar putea sa revina si doi, ca VIRGULA chirurgia estetica a evoluat atat de mult incat face minuni. Dezavantajul... pierzi un atu al feminitatii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Profit de faptul ca voi, voi, toate fetele de aici sunteti deschise la minte si la discutii si va intreb: ce parere aveti despre asta? PS: Doamne fereste sa fim vreodata puse in situatia de a alege sau ca cineva apropiat noua sa treaca prin asa ceva. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, as apela fara ezitare la mastectomie daca mi s-ar depista cancer de sin. Taierea raului din radacina. Daca stadiul nu e inaintat si nu sint prinsi ganglionii, sansele de supravietuire sint mai mari. La ce mi-ar folosi sinii daca as fi condamnata la moarte?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:33 AM |
|