IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Boli cu transmitere sexuala
FreyaVanilla
post Aug 16 2006, 09:58 AM
Post #1

Dependent

Group: Membru
From: Pitesti
Member No.: 421

as avea si eu o intrebare... la anlizele de urina se depisteaza bts-urile?? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
copil_dulce
post Oct 28 2007, 09:45 AM
Post #2

Musafir

week-end-ul trecut am avut primul contact cu actualul prieten. neprotejat - evident, pt ca era perioada "sigura" si aveam incredere in el, stiindu-i trecutul si stiindu-l cuminte...

problema mea e ca de vreo 2-3 zile am o oarece senzatie de iritatie, pe care am ignorat-o initial - saptamana asta a fost groaznica la servici, am uitat si sa ma uit in oglinda...
ieri seara am analizat "zona" si am descoperit un fel de excrescenta pe piele, mai rosie, iritata, cu cateva puncte purulente. la asta se adauga si o secretie mai ciudata...

nu stiu ce naiba poate fi... e duminica si nu gasesc nici un cabinet deschis... il omor insa dc e vreun BTS!

voi aveti idee ce ar putea fi? la nici o saptamana de la contact si cu aspectul asta? eu nu am gasit nimic relevant pe net...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
FreyaVanilla   Boli cu transmitere sexuala   Aug 16 2006, 09:58 AM
Xela   Nu...la un simplu examen de urina nu se depisteaza...   Jul 8 2007, 04:36 PM
copil_dulce   week-end-ul trecut am avut primul contact cu actua...   Oct 28 2007, 09:45 AM
Fanny   neaparat luni - programare la control. Nu stiu ce...   Oct 28 2007, 11:27 AM
copil_dulce  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 08:20 AM