![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 178 Joined: 13-July 06 From: Pitesti Member No.: 421 ![]() |
as avea si eu o intrebare... la anlizele de urina se depisteaza bts-urile?? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() |
copil_dulce |
![]()
|
Musafir ![]() |
week-end-ul trecut am avut primul contact cu actualul prieten. neprotejat - evident, pt ca era perioada "sigura" si aveam incredere in el, stiindu-i trecutul si stiindu-l cuminte...
problema mea e ca de vreo 2-3 zile am o oarece senzatie de iritatie, pe care am ignorat-o initial - saptamana asta a fost groaznica la servici, am uitat si sa ma uit in oglinda... ieri seara am analizat "zona" si am descoperit un fel de excrescenta pe piele, mai rosie, iritata, cu cateva puncte purulente. la asta se adauga si o secretie mai ciudata... nu stiu ce naiba poate fi... e duminica si nu gasesc nici un cabinet deschis... il omor insa dc e vreun BTS! voi aveti idee ce ar putea fi? la nici o saptamana de la contact si cu aspectul asta? eu nu am gasit nimic relevant pe net... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:20 AM |
|