![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Fac acest topik in numele mamei mele, care rezolva, din pacate, doar pe jumatate, aceasta problema cu CEAI VERDE (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La 47 de ani, 1,64 m, are de abia 44-45 de kg, si sunt aproape sigura ca si din cauza ceaiului baut prea mult, (la nici 100 ml de apa pune 2 plicuri), a slabit asa mult, de fapt niciodata n-a fost grasa, dar parca acum e doar piele si os (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E adevarat ce zic eu? Voi cum rezolvati aceste probleme? Stiu ca se recomanda un regim bogat in fructe si legume, dar ea nici sa n-auda de asa cv (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Da, tot miere, fibre , cereale si iaurturi am vazut si eu ca au efecte. Plus cafeaua.
Dar vroiam sa intreb ce fel de ceai verde bea? Ca daca e cel chinezesc cu o cutie verde intens si cu mugur de lotus in compozitie, cu un obez si un suplu care danseaza *v-am spart ce descriere am facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar numele e pe chinezeste , n-am cum sa-l stiu) sa aiba grijaaaaaaaaaaa!! E super daunator!! In rest, un ceai verde bun e plin de antioxidanti, japonezii il beau in fiecare zi , e sanatate si anti-imbatranire curata.Acum depinde daca se gaseste pe la noi un ceai verde natural cu totul si cu totul ok, ceea ce ma indoiesc... Eu as bea si pt slabit dar dupa 10 zile ma cutremur numai cand ma gandesc ce gust are (ca na, fara zahar..) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 03:18 AM |
|