IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum sa scap de timiditate ?
marry_swetty
post Nov 2 2007, 10:59 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,223

pai sunt prea timida de aceea va cer ajutorul vostru! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sunt timida!cand sare unu cu gura la mine parca mas inmuia si parca imi stau lacrimile in ochi:nesigur: ...stiu sa dau replica...da nu merge...parca lumea pentru mine ar fi cu susul in jos... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...paide ex. cand maicasa sau taicasu la unu zice esti moale esti timid esti pre cuminte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...uf dau exemplu:pai mary(ca sa nu dau tot numele) e si mai moale cea mai moale...aud eu cu urechile mele sau de la alti...mam saturat asa sant de cand ma stiu...va rog ajutatima! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

chiar nimeni nimeni nu vrea sa ma ajute si pe mine?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Fanny
post Nov 2 2007, 06:49 PM
Post #2

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

eu as incuraja-o pe mary nu doar sa capete incredere in ea insasi, dar sa respecte si limba romana.
Mary, tocmai pentru ca ai 14 ani, ai responsabilitatea sa mergi la scoala si sa-ti dezvolti armonios mintea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
marry_swetty
post Nov 2 2007, 07:25 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,223

QUOTE(Fanny @ Nov 2 2007, 06:49 PM) *
eu as incuraja-o pe mary nu doar sa capete incredere in ea insasi, dar sa respecte si limba romana.
Mary, tocmai pentru ca ai 14 ani, ai responsabilitatea sa mergi la scoala si sa-ti dezvolti armonios mintea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pai eu nu am zis ca am 14 ani sunt mai mica de 14 la asta ma refeream mult mai mica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 2 2007, 07:42 PM
Post #4

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Ai in jur de 12 ani cumva?!

Pai scumpa mea, deja ai facut un pas "anti timiditate" muuuult mai mare decat am putut face eu cand eram de varsta ta! Te incurajez sa ai tupeu in continuare, nu renunta la bunul simt (se pot completa de minune; nu trebuie sa se excluda reciproc) si vei deveni un adult integru si sigur pe el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !

+Quote Post

Posts in this topic
marry_swetty   Cum sa scap de timiditate ?   Nov 2 2007, 10:59 AM
Maàt   Draga mea, asta e subiect de sanatate? :) Il mutam...   Nov 2 2007, 11:42 AM
claudia_electra   cati ani ai, mary?   Nov 2 2007, 11:49 AM
dr_wise   Domle, si eu am fost o timida toata viata, dar acu...   Nov 2 2007, 12:24 PM
geoo   Declar cu mana pe inima ca am fost INCREDIBIL de t...   Nov 2 2007, 12:45 PM
marry_swetty  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:12 PM