![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 13-September 07 Member No.: 2,223 ![]() |
pai sunt prea timida de aceea va cer ajutorul vostru! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sunt timida!cand sare unu cu gura la mine parca mas inmuia si parca imi stau lacrimile in ochi:nesigur: ...stiu sa dau replica...da nu merge...parca lumea pentru mine ar fi cu susul in jos... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...paide ex. cand maicasa sau taicasu la unu zice esti moale esti timid esti pre cuminte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...uf dau exemplu:pai mary(ca sa nu dau tot numele) e si mai moale cea mai moale...aud eu cu urechile mele sau de la alti...mam saturat asa sant de cand ma stiu...va rog ajutatima! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
chiar nimeni nimeni nu vrea sa ma ajute si pe mine? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu as incuraja-o pe mary nu doar sa capete incredere in ea insasi, dar sa respecte si limba romana.
Mary, tocmai pentru ca ai 14 ani, ai responsabilitatea sa mergi la scoala si sa-ti dezvolti armonios mintea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 13-September 07 Member No.: 2,223 ![]() |
eu as incuraja-o pe mary nu doar sa capete incredere in ea insasi, dar sa respecte si limba romana. Mary, tocmai pentru ca ai 14 ani, ai responsabilitatea sa mergi la scoala si sa-ti dezvolti armonios mintea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pai eu nu am zis ca am 14 ani sunt mai mica de 14 la asta ma refeream mult mai mica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Ai in jur de 12 ani cumva?!
Pai scumpa mea, deja ai facut un pas "anti timiditate" muuuult mai mare decat am putut face eu cand eram de varsta ta! Te incurajez sa ai tupeu in continuare, nu renunta la bunul simt (se pot completa de minune; nu trebuie sa se excluda reciproc) si vei deveni un adult integru si sigur pe el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:12 PM |
|