![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urmatorul cadou o sa-l fac unei bune prietene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , la sfarsitul lunii. Am luat deja o camasa de noapte din bumbac alb, cu maneci lungi si cu dantela din bumbac sus, frumoasa tare. Asta pentru ca ea poarta numai camasi de noapte, pijama deloc.
Ieri am auzit-o ca vrea sa-si ia neaparat iar parfumul rosu de la D&G, deci adaug si parfumelul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 ![]() |
Eu stiu sa iau cadoul "perfect" pentru oricine, dar pentru sotul meu, niciodata. Cand trebuie sa-i iau un cadou, sunt in cea mai mare incurcatura posibila. Nu stiu de ce mi se intampla asta. Ori am senzatia ca nu e destul, ori ca nu e ce trebuie, ca nu e pe gustul lui. Ma framant zile intregi si nici dupa ce i-am luat cadoul nu sunt linistita. Si daca va spun ca nici dupa ce-i dau cadoul nu sunt sigura ca e ce trebuie.. o sa credeti ca nu sunt "zdravana" asa cum spune o prietena de-a mea. Dupa cateva zile ma intreb si eu de ce are asa mare importanta acest aspect pentru mine. Evident, gasesc multe variante de raspuns...iar cand se apropie o alta zi pentru facut cadouri, iar o iau de la capat cu framantatul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:01 AM |
|