![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce parere aveti fetelor? prima iubire, primul sarut etc va mai trezesc amintiri sau sunt de mult uitate? poti sa mai iubesti ca prima data? sau odata cu trecerea anilor si iubirea e alta mai asezata, mai rationala... stiti voi ce vreau sa zic.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
BONIT@ |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Salut!!As vrea sa-mi dati un sfat la ceea ce simt shi nushtiu ce sa fac!!!
Acum 1,5 an in urma am facut cunoshtintza cu un baiat hmmmmm a fost o simpla coincidentza,mi-a placut la 1 prima vedere,apoi am inceput sa ne intilnim sa ne vedem in fiecare zi,hmmmm era foarte frumos,eram cea mai fericita pina intr-o zi...........inainte de anul nou.......a plecat la tzara fara sa ne vedem,m-a sunat in dimianitza ceea sa-mi spune ca pleaca shi sa ne vedem ,dar eu dormiam shi nu am auzit telefonul.Au trecut zilele,anul,apoi cind s-a intors de la tzara nu avea curajul sa se intilneasca,nu dorea....hmmmmmshi totushi intr-o zi ni-am revazut.....ii era rushine sa ma priveasca in ochi....eu ii spuneam ca poate inceracam inca odata ,ca tzin la el foarte mult.........dar el nu dorea ,zicea ca nu ma poate sa fac sa sufer din nou,ca lasa timpul va arata.....shi iacta a trecut aproape 1 an........shi tot la el ma ghindesc.de atunci nu ni-am mai vazut....doar l-am felicitat cu ziua lui,shi a spus ca cind vine de la tzara numai decit ne vom revedea. Hmmmm sincer nushtiu ce sa ma fac ...caci ma intilnesc cu un baiat care tzine foarte mult la mine,shi cu care ma simt shi eu foarte bine...deja merge vorba de nunta la noi..ca la anul sa ne casatorim........dar nsuhtiu ce sa fac caci tot la acela ma ghindesc...........Ajutati-ma ce sa fac????????Ma doare sufletul cind ma ghindesc ca nu mai pot fi cu el!!!!!!!!il iubesc enorm!!!!!!!!!!!!! AJUTATI-MA,da-ti-mi un sfat !!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 03:45 AM |
|