IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Purple's diary, Jurnalul lui purple
fortelady
post Nov 3 2007, 08:56 PM
Post #1

Musafir

Spor si inspiratie!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
purple
post Nov 4 2007, 09:41 AM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,552

am simtit lumina care imi cade usor pe ochi si, cu toate ca stiam ca sunt treaza, mi-am incordat pleoapele, incercand sa adorm din nou. am ramas asa cateva minute, iar cand am vazut ca nu functioneaza am deschis ochii. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) afara e urat. cerul e mohorat si e frig. m-am ridicat, indreptandu-ma spre fereastra si incercand sa evit oglinda. nici asta nu a mers si m-am trezit privind un chip obosit, pe jumatate adormit. urasc sa ma privesc in oglinda dimineata si sa-mi vad buzele umfalte peste noapte si parul ciufulit.
"macar e duminica", mi-am spus si m-am asezat langa fereastra. parca si cerul are aceeasi stare ca mine: adormit si mohorat.
astazi e 3 noiembrie, deci, oficial, e inca toamna. dar e o toamna noua si urata care vine de cativa ani, dar eu de-abia acum o observ. inainte imi placea toamna. imi placea cum zburau frunzele prin Cismigiu, ca apoi sa se astearna intr-un covor tesut de vant. imi placea sa ascult ploaia (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) , stand la caldura, cu o ciocolata calda intr-o mana si cu o carte intr-alta. par niste stereotipuri, dar asa vedeam eu toamna. acum, insa, nu mai e decat o trecere intre vara si iarna.
toamna adevarata a plecat de mult, dar va veni iarna, care sper sa fie mai generoasa cu zapada anul acesta. cum altfel sa vina Mosul decat alunecand cu sania prin troiene? bine, nu chiar troiene, dar macar un stratulet de zapada eu tot astept... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Purple's diary   Nov 3 2007, 08:56 PM
purple  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 01:13 PM