![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spor si inspiratie!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-November 07 Member No.: 2,552 ![]() |
"iarta-ma. te iubesc si nu am vrut sa te intristez. stiu ca uneori sunt tare enervanta, irascibila si chiar si mie imi vine greu sa ma suport. stiu cat de greu iti este si ca tu crezi ca nu apreciez eforturile tare, dar nu e asa. ma intreb daca am face schimb de locuri eu cum as reactiona... oare m-as putea intelege?
poate tu nu stiai asta, dar nici eu nu inteleg de ce fac lucrurile astea... de ce ma enervez din orice, de ce nu ma mai bucura nimic si de ce, nu de putine ori, plang fara un motiv prea clar. nici in viata mea lucrurile nu sunt roz; parca nu reusesc sa fac nimic ca lumea si pur si simplu ma simt coplesita... vreau doar sa ma ierti si sa stii ca ma straduiesc. chiar incerc... te iubesc." doar unul din lucrurile pe care nu le-am spus niciodata, dar pe care mi-as dori foarte tare sa am curajul de a le spune... poate ca intr-o zi va fi prea tarziu si voi regreta, poate ca il voi spune si ma va intelege gresit, sau nu ma va intelege, poate ca maine voi incepe sa ma schimb si nu va mai fi nevoie sa-i spun... macar azi am reusit sa-i spun "iarta-ma". |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 07:33 AM |
|