![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wer etwas wissen will, darf fragen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sweet, am facut si la Cervantes dar sa stii ca nu am fost prea multumita ....nu as putea pune exact degetul pe ce anume nu mi-a placut dar comparativ cu riguriozitatea si buna organizare peste care am dat la British Council ( asta ca sa ma dau mare (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) - glumesc ! ) , nu e cine stie ce... sau, ca sa nu fiu atat de categorica , sa zicem ca e loc de mai bine. M-am rugat de ei ( spre exemplu ) trei saptamani sa imi dea diploma promisa la trei zile dupa sustinerea examenului si nici pana in ziua de azi nu mi-ai dat-o ( desi au trecut cativa ani ) fiindca m-au tot amanat pe motiv ca nu e semnata de profesor. Asa ca am lasat-o balta si acum ceva timp mi-am amintit si am sunat sa intreb daca as putea trece sa imi iau diploma, daca mai este valabila etc, asteptandu-ma sa exist in baza de date si sa primesc un raspuns pe loc, sa stiu daca bat jumate de oras sa ridic hartia cu pricina. Mi-a raspuns un tataie care mi-a zis pe un ton atat de moale ca nici nu m-am putut enerva " Dar veniti dumneavoastra domnisoara direct la Cervantes sa va interesati". No comment.
Scuze de (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:14 AM |
|