![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Sunt multe dintre voi care asteapta o veste de la mine .
Ei bine vestea e ca ma marit. Ne casatorim pe 20 mai 2006 . Am discutat tot ce era de discutat si am ajuns la concluzia ca ne iubim si merita sa luptam unul pentru altul si sa ne intelegem . A citit si topicul "o urasc" si acum e totul clar . El stie cum sta treaba si gata nu mai conteaza cine pe cine place sau nu decat ca ne iubim noi si gata. :P Va doresc sa fiti fericite ,asa cum sunt eu acum :floricele: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
nu inoculez nimic. una peste alta multi dintre voi nu cred ca stiti niste aspecte f importante ale problemei. de aia zic ce zic. nu voi spune eu care sunt resp aspecte...o va face mimi daca va considera necesar. oricum daca omul ala a facut ce mi-a spus mimi..ura si la gara iar tot ce ati scris voi mai sus sunt heirupisme..si atat. repet daca nu stiti si mimi considera ca ar fi bine sa va dezvaluie ce mi-a dezvaluit mie...s-ar putea sa ramaneti f f surprinsi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:02 AM |
|