![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-November 07 Member No.: 2,552 ![]() |
mama mea e super! (vorba reclamei... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
cu toate ca pana la 5 ani am stat la bunici, pentru ca mama si tata erau plecati la lucru toata ziua si nu au vrut sa ma duca la cresa, eu si mama am fost dintotdeauna f. apropiate. chiar daca ca pe la 11 ani i-am reprosat ca nu m-a crescut de cand eram mica, acum regret lucrul acesta, pentru ca stiu eforturile pe care ea si tata le-au facut pentru mine, iar atunci aceasta era singura posibilitate. cum eu sunt singura la parinti, intotdeauna am fost rasfatata familiei, asa ca nu ma pot plange... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) cu mama pot vorbi orice, insa niciodata nu am vazut-o ca pe o prietena, ci ca pe o mama adevarata, pentru ca prietene am destule, mama insa e doar ea. ii sunt recunoscatoare ca intotdeauna cand am nevoie de ea este alaturi de mine si ma sprijina in tot ceea ce vreau sa fac, cu toate ca uneori e sigura ca o sa gresesc (insa dupa, nu uita sa zica "ti-am zis eu..." (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) ). in ultima vreme ne-am cam certat, dar, ca intotdeauna, ne trece repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . ca tot era vorba de mame&calculatoare, maica-mii ii plac jocurile de noroc pe calculator (in special ruleta... (IMG:style_emoticons/default/greedy.gif) (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:44 PM |
|