![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-March 07 Member No.: 1,337 ![]() |
Sunt o fata de 15 ani.. am o mare problema si vreu sa stiu daca gandesc corect... parintii mei sunt stricti si ma lasa afara doar pana la 10- 10 jumate... si eu nu mai am cu cine sa stau.. tpoti colegii mei ies afara... pana la ore mai tarzii.. sambata.. la club.. suc.. sa danseze.. sa bea suc sau mai stiu eu ce... si eu nu am ocazia... de aceea m-am departat de toate prietenele mele... cand vreau sa ies afara nu am cu cine si uneori ma simt foarte singura... plang in casa si ascult muzik la casti la maxim.. incercand sa uit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parintii mey nu sunt de acord sa ies in club.. sau oriunde... caci se fumeaza.. ca in orice loc public si .. imi interzic total.. tata e de parere ca daca vreau as ies ies ziua la cofetarie.. dar nici una din prietenele mele nu iese ziua... toti ies eara... si eu nu am ocazia sa stau cu ei.. si .. spunandu0i asta tatalui a zis ca daca vreau sa ies ies cu el.. ma simt foarte post si vreau si eu macar o data la 2 saptamani sa ies sambata cu colegele mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 27-October 07 From: Toronto Member No.: 2,514 ![]() |
Sunt o fata de 15 ani.. am o mare problema si vreu sa stiu daca gandesc corect... parintii mei sunt stricti si ma lasa afara doar pana la 10- 10 jumate... si eu nu mai am cu cine sa stau.. tpoti colegii mei ies afara... pana la ore mai tarzii.. sambata.. la club.. suc.. sa danseze.. sa bea suc sau mai stiu eu ce... si eu nu am ocazia... de aceea m-am departat de toate prietenele mele... cand vreau sa ies afara nu am cu cine si uneori ma simt foarte singura... plang in casa si ascult muzik la casti la maxim.. incercand sa uit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parintii mey nu sunt de acord sa ies in club.. sau oriunde... caci se fumeaza.. ca in orice loc public si .. imi interzic total.. tata e de parere ca daca vreau as ies ies ziua la cofetarie.. dar nici una din prietenele mele nu iese ziua... toti ies eara... si eu nu am ocazia sa stau cu ei.. si .. spunandu0i asta tatalui a zis ca daca vreau sa ies ies cu el.. ma simt foarte post si vreau si eu macar o data la 2 saptamani sa ies sambata cu colegele mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Draga Madalina, Spre ca sa intri cit mai des pe forum si sa ceri parerile noastre ori de cite ori crezi ca ai nevoie de ele.Vreau sa te felicit ptr. frumoasa virsta care o ai si ptr. faptul ca continui sa-ti aculti parintii chiar daca de multe ori nu esti de acord cu decizia lor.Pentru asta primesti cu pupic parinteste de la mine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Se pare ca suntem multe mamici pe aici,unele mai tinere altele mai putin tinere,eu fac parte din a doua categorie.Dar toate avem aceasi parere,esti tinerica ca sa pierzi noptile prin bar sau discoteca.Prietenele care au acordul parintilor ptr. aceste iesiri,eu personal nu i-as numi parinti.Tu sa fi mindra ca ai parinti care iti poarta de grija care stau in permanenta cu gindul cum sa te fereasca de probleme neplacute...Esti inca la virsta cind este greu sa faci diferenta dintre bine si rau,dintre periculos si sigur. Eu fac parte din alta generatie dar am fost crescuta f.f. strict de parinti mei.Era lege in casa ca vara la ora 9-9:30 seara sa fiu in casa iar iarna la 7-7:30 seara.Si noi avem grup de fete carora parinti le permiteau sa stea pina seara tirziu afara,dar eu nu am facut parte din grupul lor.Am fost si eu incet incet izolata de aceste fete,dar nu a durat prea mult ca sa-mi dau seama ca nu erau adevarate prietene.Erau doar fete de pe linga blocul unde locuiam si aveau nevoie d emine ca sa mareasca numarul grupului ca sa fie mai usor sa-si mamipuleze ele parintii spunind ca "suntem atitea fete...nu sunt eu singura..."Eu nu am putut juca aceasta carte cu parintii mei.Restrictia a mers pina m-am logodit,dupa care mi s-a extins restricita cu o ora.Imi aduc aminte o data am fost in vara la cinematograf cu logodnicul meu/actualul sot,filmul a inceput mai triziu cu 10 min.si la teminarea lui nici autobuzul nu a venit la timp si am fost nevoiti sa plecam pe jos pina acasa.Am ajuns cu 10-12 min mai triziu de cit tb. sa ajung si mama m-a batut in fata sotului meu fara nici o retinere dupa care i-a spus lui ca daca vrea nu vrea sa mai vada aceasta scena si pe mine ca sufar,sa faca tot posibilul sa ma aduca acasa la timp.De atunci faceam tot posibilul sa fiu acasa cu 10-15 min. inainte de restrictie. Nu ma lasau nici barem in excursii cu scoala,ca sa nu mai spun in trip pe munte si sunt din Brasov,cadeau muntii pe noi,dar eu nu am urcat pe munte decit dupa casatorie. Sotul meu a acceptat toate restrictiile impuse de ei si asta ptr. ca era un adevarat prieten.Lafel ar fi putut si si prietena,dar nu a fost sa fie asa.Fetele nu ma intelegeau. Anii au trecut,eu am crescut bine educata,nu am pierdut nopti prin cluburi,nu am incercat alcool,nu am fost tentata sa fumez...si acum astazi le multumesc parintilor meu ptr. felul cum m-au crescut si ptr. ce am ajuns. Am ajuns sa fiu si eu mama si mi-am crescut fetita tot lafel de strict cum am fost eu crescuta.Nici ea nu a fost f. incintata de regimul aplicat,dar l-a acceptat si avea prietene care si parinti lor erau cam lafel cu noi. Fetita mea are acum 24 de ani,merge afara la club dar stie ca eu sunt in permanenta ingrijorata ptr. ea si atunci ma suna destul de des ca sa stiu ca este okay.La cluburi se pot intimpla tot felul de lucruri urite si poti cadea ca vistima fara sa-ti dai seama.Asa cum eu sunt ingrijorata ptr. ea chiar daca are virsta de 24 de ani ,iti poti inchipui cum ar fi parinti tau ptr. tine avut doar 15 ani. Eu scriu acum din Canada si fica mea cind merge la club isi tine paharul de bautura in mina chiar si cind danseaza si asta nu numai ea ci toate fetele.Este f. usor ca pici vistima lasind paharul pe masa si sa mergi la dans,putin praf,partila de nu stiu ce...aruncat in pahar si controlul asupra ta il iau altii.Mi-as dori tare mult ca sa intelegi ce vreau sa-ti spun si ce incercam noi toate sa facem aici ptr. tine. Viata de club se incepe mai tirziu si sa-ti spun sincer nu pierzi nimic,o sa fie o perioada de 10-15 ani cind o sa-ti petreci weekendurile pe la club si ai sa vezi ca nu ai pierdut nimic.Mi-ar placea sa schimba citeva pareri oricind si mai ales peste vreo 2-3 ani sa ne spui impresiile tale cu privire la acest subiect. Pina atunci noi toate te pupam dulce si te asteptam printre noi ori de cite ori simti nevoia sa intrebi ceva si nu vrei sa vorbesti cu parintii tai sau cu prietenele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:31 AM |
|