![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Intre mine si iubitul meu sunt 9 ani. El face 30 anul viitor in mai iar eu 21 anul acesta in decembrie. Sincer, initial nu am crezut ca pot exista probleme intre 2 oameni doar pentru 9 ani diferenta, dar incep sa cred ca sunt.
Eu sunt inca dispusa sa pierd noptile, indiferent daca lucrez sau nu a doua zi, el nu prea face asta. E mult mai linistit si calm fata de mine care sunt un foc aprins. Mi-a placut lucrul acesta pentru ca ma simteam mai in siguranta cu el pentru ca e matur, a trecut prin viata, plus conceptia mea tipica: un barbat este ok abia dupa 25 de ani pentru ca atunci are un venit sigur si un viitor cat de cat planificat. Acum, nu stiu cat de mult imi mai place, desi au trecut doar 4 luni. Recunosc am mai iesit la un suc, o inghetata, un KFC, dar nu am iesit noaptea la distractie s.a.m.d.p. . O singura data am iesit si eu in club unde punea muzica in seara aia. Din cauza ca muncea nu prea a fost atent la mine/cu mine. Evident, m-am suparat. Explicatia lui: "te superi degeaba, te-am avertizat ca atunci cand mixez nu pot fi atent in 2 parti." In rest, s-a dus singurel si sinecr nu stiu daca m-a invitat de 2 ori. Acum, ori ii e aiurea sa iasa cu una de 20 de ani cand toti prietenii lui sar de 30, ori pur si simplu nu ma vrea prin preajma cunoscutilor. Nu de putine ori mi-a reprosat faptul ca eu sunt mica si nu stiu cum e sa ai o chirie pe cap, un serviciu, etc. Acum ca lucrez se stramba atunci cand raman la el si il trezesc dimineata sa plec la munca. Simt uneori ca sunt un copil si eu si ca nu ma ridic la asteptari pentru ca daca schitez o oarecare urma de gelozie mi-o taie scurt si da impresia ca nu mai are chef de stat la taclale. Odata cu varsta se schimba multe si nu mai ai rabdare sa te certi pentru ca nu ai dat un telefon toata ziua, etc. Mi-as dori ceva de lunga durata cu el dar incep sa cred ca este un vis frumos. Si de aici am ajuns la concluzia ca varsta conteaza mult de tot! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:37 PM |
|