![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
varsta psihologica da...conteaza foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu stiu barbati la 30 de ani care inca isi pierd vreme buna prin cluburi. Si femei la 23 stiu care nu si-ar pierde noptile prin cluburi nici daca vine sfarsitul lumii. Toata chestia intr-o relatie reusita e sa gasesti pe cineva cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda, sa trageti in aceeasi directie. Din ce spui tu totusi, imi pare ca prietenul tau nu ca nu ar avea chef sa iasa, dar nu are musai chef sa iasa insotit. Asta nu inseamna neaparat ca nu te iubeste sau ii e rusine cu tine. Poate s-a obisnuit sa iasa "cu baietii", are ritualul lui de petrecut si chefuit si nu prea are chef sa i-l strici tu. Problema e: poti tu sa te obisnuiesti lejer cu ideea asta? Ca daca poti e ok, daca nu, mereu va fi bai. E drept ca experienta ( nu neaparat varsta) te schimba, pe masura ce inaintezi devii cumva tot mai detasat in relatiile pe care le ai. Nu mai e ca in liceu cand simplul fapt ca dadea un telefon sau nu era o chestiune de viata si de moarte. Pe masura ce imbatranesti inveti sa iti conservi energia, nu sa o risipesti in certuri inutile despre cine a sunat ultima oara pe cine. Daca il vrei, musai tre sa il accepti asa cum e...nu sperand ca il dresezi in timp sa fie cum vrei tu. DAR, la fel ar trebui sa faca si el. Stia de la inceput cati ani ai, cum esti si cum gandesti...si daca te-a acceptat asa nu are dreptul sa iti scoata acum ochii ca tu esti prea mica si nu intelegi "chestiile astea de oameni mari". E o replica prin care scapa usor si iti inchide gura repede dar tot o replica de doi lei ramane. Parerea mea...care este... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:39 PM |
|