![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, Angel are dreptate in mare parte. Si totusi pentru mine e important sa primesc un telefon chiar si fara motiv macar o data pe zi. El se pare ca nu considera asta ceva important. Si chestia cu iubire nu stiu cat de veridica este in cazul lui. Mie una mi se pare ca nu prea arata sau nu arata suficient. Intr-adevar, a dat dovada de ceva acum vreo luna cand am plecat in club la prietenul lui cel mai bun - tot dj - sa ma distrez si pe la 2 a trebuit sa vina sa ma ia pentru ca am impresia ca mi se pusese ceva in pahar ca m-am pierdut de realitate. Noroc cu prietena mea care m-a scos de acolo si l-a sunat. El a avut grija de mine toata noaptea. M-a dus chiar si la baie ca nu eram in stare sa ma tin nici pe picioare, m-a dezbracat, m-a imbracat in pijamale, m-a bagat in pat si a stat cu mine pana dimineata cand mi-am revenit in simtiri. Cred ca aici varsta se puncteaza! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Rozy, este ok daca va vedeti zilnic. Noi nu ne vedem chiar zilnic, din pacate. Cand termina el foarte tarziu nu ne vedem dar ne vorbim pe mess de cele mai multe ori. Cand nu ne vorbim eu evident ca ma supar sau cand pentru cateva ore nu-mi da niciun semn, innebunesc pur si simplu, dar ma calmez relativ repede. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:38 PM |
|