![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In the 1st place, Bia, sunt putin uimita ca ai doar 20 ani (adica, cat mine), aveam impresia ca esti mult mai mare. Pari foarte matura in anumite chestii..
Sincer, eu nu as putea sa am un partener sa zicem mai mare de 26 ani. Poate pt ca inca vreau sa copilaresc, sa ma prostesc, sa fac anumite lucruri fara sa ma gandesc la urmari. Nu stiu cat de multe as putea avea in comun cu cineva mult mai mare decat mine. Dar totusi chestia asta cu varsta este foarte relativa. Conteaza mai mult mentalitatea, felul in care privesti viata, cum te raportezi la anumite lucruri, atitudinea, sa te regasesti in aceste aspecte ale partenerului..Sunt unii oameni de 20 ani mult mai batrani decat altii la 40. Pentru ca multi uita sa se bucure de toate lucrurile simple, frumoase, uita sa se gandeasca la cei din jur etc etc etc..Cand am spus ca nu m-as intalni cu cineva mai mare de varsta asta, nu m-am referit la varsta in sine, ci la toate lucrurile astea care se ascund in spatele varstei si iti determina intr-un anumit fel comportamentul. Desi suna foarte frumos si romantic sa spui ca varsta nu conteaza.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:25 PM |
|