![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acuma nu prea conteaza ce zice lumea daca intre parteneri e diferenta de varsta si ei se inteleg superbine si cred ca merge o astfel de relatie e OK.Sunt multe cupluri care se casatoresc si diferentele intre parteneri sunt de 10 ani sau mai mult. Ce sa zic am avut si eu un prieten pe la 23 de ani cu 10 ani mai mare decat mine si relatia a fost foarte compatibila dar si atunci ma gandeam ca nu m-as fii maritat cu el.
Problema nu e la inceputul relatiei cand femeia sau barbatul e mai tanar cu 10 ani, mai apoi pe la 40-50 si mai bine de ani acolo e mai nasol.Cel mai in varsa devine mai capricios si cel mai tanar poate n-are chef sa-i suporte toate toanele si atunci pot sa se desparta. Sotul meu e cu un an mai mare ca mine si stand si privind in urma nici eu nu m-as fii maritat cu un barbat cu 10 ani mai mult ca mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:35 PM |
|