![]() |
![]() |
big.smile |
![]()
|
Musafir ![]() |
bau!
prima oara cand scriu intr-un forum ... pt ca vreau sa-mi incep calatoria personala pe care o abandonez candva prin copilarie .... so ... eu despre asta voi scrie ... vreau sa ma dezleg de povestea de pana cum in care am inceput sa fiu trista si in care ma leg de oameni. am citit ieri undeva ca dc o spun de multe ori si daca povestesc chestii din ea , voi reusi sa ma desprind de ce a trecut :D si uite ca a venit si ocazia odata cu intrebarea Dianei dc vreau pe forum. deci povestea a inceput ;)) a voastra cum e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-November 07 Member No.: 2,627 ![]() |
hei,but what about experientze care nu maturizeaza ,dar care te distrug...sunt deacord cu experientzele care te indeamna sa evoluezi ,dar cele care te niveleaza cu pamintul???e foarte greu sa te indrepti dupa astfel de intimplari.
nu stiu ce sa fac,poate ma ajuta cineva... nu mai vad nici un sens in a trai.nu vreau nimic,nu simt nimic,am impresia ca sint o tabula rasa,sincer de multa am avut un anume disconfort emotional,dar niciodata nu reuseam sa inteleg care e cauza,m-am gindit mult timp ,in fiecare zi ,pina am ajuns la aceasta concluzie:nu am nici un fel de motivatzie,nici unul dar va rog,fara sfaturi de felul--gasesteti motivatie--am incercat,dar m-am saturat sa joc teatru ca imi pasa de cutare sua cutare subiect citeodata am impresia ca sint un experiment al naturii...faptul e ca nu prea am pentru ce sa traiesc as fi foarte recunoscatoare pentru orice opinie.merci anticipat, |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:06 AM |
|