Feb 24 2006, 01:12 PM
Post
#1
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Eu fac sambata frigarui a la jamie oliver.
Tai pieptul de pui in fasii pe care le las 1-2 ore in ulei de masline, coaja de lamaie si rozmarin. Apoi le infig pe bete (el folosea bete de rozmarin) si le infasor in bacon. Le pun pe gril si gata. Printre bucatelele de pui infig si cateva legume, ce am prin frigider. Garnitura pt el cartofi prajiti, pt mine...inca nu stiu, poate ceva acritura. pupici |
|
|
|
![]() |
| kalua |
Nov 12 2007, 11:05 PM
Post
#2
|
|
Musafir |
Roastbeef facut la temperatura redusa (TR)
1 bucata de carne de vita maturata cu un start de grasime de o parte. Sa fie din bucata care se numeste roastbeef in aceasta poza: (IMG:http://www.metzgerei-kohnen.de/assets/images/rind_stuecke.gif) sare, piper un pic de ulei facultativ: mustar si niste tarhon (se unge carnea si cu astea) Se infierbanta cuptorul bine de tot, trebuie sa fie cat se poate de fierbinte. Se spala carnea, se sareaza si pipereaza peste tot. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/roastbeefcrud.jpg) Se infierbanta o tigaie bine de tot, se pune bucata de carne cu grasimea in sus in ea (inainte s-a pus foarte putin ulei). O prajiti cam 4-5 minute, apoi puneti termometrul de carne in ea si o dati la cuptor 15-20 minute. In cuptor e bine sa se mai puna un termometru pentru a supraveghea temepratura. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/roastbeef_cuptor.jpg) Apoi se deschide usa de la cuptor, se reduce temperatura din buton la 80°C si se lasa asa pana cand temperatura din cuptor ajunge la 80°C, temperatura care se pastreaza cam 4-5 ore. Mare grija cu fierbinteala, e mai bine ca temperatura sa fie 75°C decat 85°C! Gata! Se acopera cu folie de aluminiu 15 minute si apoi se taie. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/roastbeef_gata.jpg) Nu se vede deloc bine culoarea din cauza blitului: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Roastbeef_gata_inauntru.jpg) |
|
|
|
ala80 Fripturi, frigarui, carnuri in general Feb 24 2006, 01:12 PM
h_2004 wow ce-i pustiul asta aici? :(
iote ce am eu pe... Mar 18 2006, 05:52 PM
Leea Am prajit o pulpa de curcan (superioara) in cuptor... Jun 13 2006, 11:32 AM
Marbella Astazi am facut o rulada la cuptor din carne de p... Jun 15 2006, 07:26 PM
Marbella Poti pune ce carne vrei bubulina, numai ca daca fo... Jun 16 2006, 11:02 AM
kalua De la h_2004 Mar 26 2006, 01:21 PM
mancare gre... Sep 11 2007, 07:10 PM
Cleo Varza a la Cluj
Tot cu varza acra se face, ideal ... Sep 12 2007, 12:52 AM
walpurgik Cracanatul meu de pui meu la rotisor: :D Sep 23 2007, 08:35 PM
kalua Moooaaah, ce pofta mi-ai facut! Arata excelent... Sep 23 2007, 08:49 PM
irinica Asa ziceam si eu ca e stans cam ghem. Unde l-ai ro... Sep 23 2007, 08:52 PM
walpurgik Aveti dreptate, m-am grabit sa-l fac cracanat. :D
... Sep 23 2007, 09:02 PM
Cleo walpu apetisant si plouator(?) in gura puiucu :est... Sep 24 2007, 01:04 AM
irinica Kalua, ce bunatate!!
Multumesc!... Nov 13 2007, 01:09 AM
kalua Piept de pui cu lamaie - de fapt cu confit ... Feb 24 2008, 01:48 PM
Fides Friptura frageda din pulpa de porc dulce-picant... Feb 9 2010, 04:33 AM
Diana CARNE LA GRATAR
Nu e român care, dacă ... Jun 10 2010, 02:38 AM
Diana MIEL LA TAVĂ dupa Radu
• 1 tav... Jul 2 2010, 12:25 PM
Diana MĂDUVIOARE, MOMITE ŞI ALTE ALEA DE VI... Jul 6 2010, 02:07 AM
Diana Porc cu lamiie in stil grecesc (hirino lemonato... Sep 26 2010, 11:32 PM
OaNa` Mamaaa, ce bine arata!!! :indragostit... Sep 26 2010, 11:33 PM
Diana E link catre reteta in site, Oana, daca te tenteaz... Sep 26 2010, 11:35 PM
OaNa` Diana, tot ce gatesti ma tenteaza! :lol:
:... Sep 26 2010, 11:38 PM![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd December 2025 - 12:30 AM |
|
|