IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce gatim pentru Craciun?, Meniuri cu mancaruri speciale pentru seara si zilele de Craciun
kalua
post Dec 22 2005, 07:56 PM
Post #1

Musafir

Noi avem maine la serviciu petrecerea noastra interna, unde fiecare aduce cate ceva. Le-as fi facut salata de boef, ca asta vor de la mine, dar cum inca sunt la serviciu...le fac oua umplute.  :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kalua
post Nov 11 2007, 12:49 PM
Post #2

Musafir

irinico, reteta e la topicul cu supe.

misssn, cam ca cel de cartofi, varza fiarta se face piure, se caleste niste usturoi in unt, se adauga piureul, , se condimenteaza (neaparat si cu nucsoara) si la urma se adauga smantana groasa.

+Quote Post
Cleo
post Nov 11 2007, 02:25 PM
Post #3

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Nov 11 2007, 05:49 AM) *
irinico, reteta e la topicul cu supe.

misssn, cam ca cel de cartofi, varza fiarta se face piure, se caleste niste usturoi in unt, se adauga piureul, , se condimenteaza (neaparat si cu nucsoara) si la urma se adauga smantana groasa.

smantana sa traiasca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

trebuie s-o aduc neaparat pe-aici pe gabriela_k ... ea e doamna care mi-a dat reteta perfecta pt eclere si multe altele de fapt.
Am incercat asta vara mici dupa reteta ei. PERFECTI!!!

+Quote Post
gabriela_k
post Nov 13 2007, 04:56 PM
Post #4

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Toronto
Member No.: 2,514

QUOTE(Cleo @ Nov 11 2007, 05:25 AM) *
smantana sa traiasca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

trebuie s-o aduc neaparat pe-aici pe gabriela_k ... ea e doamna care mi-a dat reteta perfecta pt eclere si multe altele de fapt.
Am incercat asta vara mici dupa reteta ei. PERFECTI!!!

Sunt aici ,numai timp nu prea am sa scriu retete.
Multe dintre ele le am in MW in computer ,dar nu pot posta foto si o reteta fara fotografii eu o consider jumatate reusita.Daca tu le poti copia de dincolo si sa postezi fotografiile ,chiar te rog sa o faci.Nn ma deranjeaza chiar deloc ca le postezi tu si nu eu.
Deja lucrez la meniul de Craciu ce o sa pregatesc si la sfirsit am sa le triez care le voi face si care nu,in functie de cit timp voi avea.Sarmalele,ciorbele,cornulete..sunt citeva care le pot face din timp si sa le inghet.Cei pregatit de mine,eu le inghet cu incredere.Si asta o sa o incep cam prin 10 Dec.

Va pupic pe toate si Cleo daca poti sa transferi retetele de dincolo,chiar te rog sa o faci. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Ce gatim pentru Craciun?   Dec 22 2005, 07:56 PM
kalua   Eu nu-s intreaga la cap, am inceput sa ma gandesc ...   Jul 23 2007, 10:38 AM
angeldust   Doamne chiar ma gandeam...cine s-a apucat de gatit...   Jul 23 2007, 10:47 AM
kalua   Da' nu stiu ce am, ieri m-a pocnit deodata ide...   Jul 23 2007, 11:17 AM
fortelady   mmmm kalua. bun asa. ma duc si eu sa impodobesc br...   Jul 23 2007, 11:25 AM
midnight   Mai ales frig.   Jul 23 2007, 11:26 AM
fortelady   :mos2: :mos1: acum, lasand la o parte gluma, e in...   Jul 23 2007, 11:27 AM
kalua   Gasca umpluta à la Padurea Neagra 8 persoa...   Jul 23 2007, 12:55 PM
kalua   Gand la gand cu bucurie, Maat! :thumbsup: Ca ...   Nov 6 2007, 10:30 PM
dr_wise   Nu stiu...de abia am scapat de strudelele cu mere ...   Nov 6 2007, 10:34 PM
kalua   Eu m-am hotarat in mare ce fac la masa festiva: su...   Nov 11 2007, 12:49 AM
irinica   Kalua, visezi cu ochii deschisi la Craciun?! P...   Nov 11 2007, 07:10 AM
misssn7   Kalua piure de varza de Bruxelles ca piureul de ca...   Nov 11 2007, 10:05 AM
kalua   irinico, reteta e la topicul cu supe. misssn, cam...   Nov 11 2007, 12:49 PM
Cleo  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 11:02 AM