IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Compromisul - tratat de pace sau capitulare?
Szimcsi
post Nov 13 2007, 10:36 AM
Post #1

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Discutia a inceput aici:

link

Si la sugestia lui Angeldust, deschid un topic pentru a dezbate acest subiect spinos pentru mine.

Ce reprezinta compromisul pentru voi? Pentru cine ati renunta la propriile idei si convingeri si ati adopta metoda de mijloc? Cum stiti cand sa cedati?

Si ce e mai important: cat sunteti dispuse sa lasati de la voi?

This post has been edited by Szimcsi: Nov 13 2007, 12:13 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ioannaraluka
post Nov 13 2007, 06:35 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Szi...welcome to your new life
Nasa mea de botez imi spunea de cand eram mica "casnicia e un lant de compromisuri continue"...sincer, am crescut dorindu-mi sa nu fie asa, dar...e o arta care se invata. Stiu ca ai deschis topicul despre compromis in general, dar deep down tot la asa ceva se reduce.
Eu cred ca o sa stii cand si cat sa lasi de la tine in momentul in care sa oferi va deveni mai important si te va face mai fericita decat atunci cand primesti. Este intr-adevar ceva personal, nu putem anticipa ce si cat si cu atat mai putin in ce masura cedam, dar ideea ar fi sa castigi facand un compromis, nu sa pierzi.
Nu stiu daca se refera intr-adevar la a-ti pierde "personalitatea", nu cred, dar, pentru ca esti la inceput de drum...lasa ideile preconcepute la usa (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif)

This post has been edited by ioannaraluka: Nov 13 2007, 08:32 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 06:44 AM