IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Oare nu-l mai atrag?
crisa 2007
post Nov 10 2007, 10:32 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,599

buna ziua la toata lumea.am si eu nevoie de parerea voastra daca sunteti dispusi sa ma ascultati. sunt casatorita de 1 an si cateva luni si am avut o relatie minunata cu sotul meu.acum avem un bb de 3 luni si lucrurile intre noi parca s-au mai schimbat.il simt mai rece si mai distant. daca inainte faceam dragoste in fiecare zi,acum se intampla doar de doua ori pe saptamana,daca nu e obosit de la serviciu.nu stiu ce se intampla cu el.poate nu se mai simte atras de mine pt ca, evident , corpul meu a suferit niste modificari sau din cauza oboselii pentru ca un copil presupune multa munca sau poate si-a ga sit pe altcineva ,desi mi-e frica sa ma gandesc la varianta asat.in rest nu pot sa ma plang.ma ajuta acasa, nu se poarta urat,dar mi-e frica de faptul ca nu ma mai place si asta ar avea niste urmari nedorite. voi ce credeti?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr_wise
post Nov 10 2007, 07:20 PM
Post #2

Musafir

crisa draga, cel mai bine ar fi sa aveti o discutie, sa-i explici ce simti si ce astepti de la el...poate e speriat de noua situatie si poate ca nu vrea sa te raneasca facand sex cu tine asa devreme, cine stie ce-i in capsorul lui...gandeste ca trece pt prima daca printr-o astfel de experienta si e total nepregatit. Spune-i ca-l doresti si ca e totul ok din punctul tau de vedere si usurel, usurel, o sa treceti si peste hopul asta. Sunt sigura ca din prea multa grija pt tine reactioneaza asa.

+Quote Post
gabriela_k
post Nov 13 2007, 08:34 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Toronto
Member No.: 2,514

QUOTE(dr_wise @ Nov 10 2007, 10:20 AM) *
crisa draga, cel mai bine ar fi sa aveti o discutie, sa-i explici ce simti si ce astepti de la el...poate e speriat de noua situatie si poate ca nu vrea sa te raneasca facand sex cu tine asa devreme, cine stie ce-i in capsorul lui...gandeste ca trece pt prima daca printr-o astfel de experienta si e total nepregatit. Spune-i ca-l doresti si ca e totul ok din punctul tau de vedere si usurel, usurel, o sa treceti si peste hopul asta. Sunt sigura ca din prea multa grija pt tine reactioneaza asa.

Crisa,nici eu nu cred ca este vb. de inselat asa cum spunea Ice si dr.wise este posibil sa aibe o retinere datorita faptului ca bb vostru este atit de mic si tu ai trecut printr-o nastere destul de recent.
Nici prin cap sa nu-ti treaca inselatul,un barbat care inseala nu-si mai ajuta sotia in casa,sex se intimpla f. rar,este in permanenta nervos,sensibil la mincarea ta,la tot ce faci ,cum il atingi...eu te-as intreba daca bb sta cu voi in dormitor?si asta ar fi un impediment,tine cont de el.
Nu te mai gindi la nimic,tu alaptezi acum,ai nevoie de liniste si de o viata frumoasa.O femeie simte cind ceva nu este in regula cu relatia ei cu sotul si tu nu cred ca simti asta,doar o mica frustrare de la faptul ca recunoaste... si tu esti obosita.Un bebelush consuma multa energi,efort din partea parintilor.
Iubeste-ti bebelushul si sotul si sa-ti faci timp ptr. fiecare in parte.Comunicarea este mama intelepciunii.

+Quote Post

Posts in this topic
crisa 2007   Oare nu-l mai atrag?   Nov 10 2007, 10:32 AM
kalua   crisa, e posibil ca el sa vada in primul rand mama...   Nov 10 2007, 02:22 PM
divi2007   dupa o anumita perioada de timp trece pasiunea de ...   Nov 10 2007, 02:54 PM
crisa 2007   incerc sa ma gandesc cat mai putin posibil la vari...   Nov 10 2007, 02:59 PM
dr_wise   crisa draga, cel mai bine ar fi sa aveti o discuti...   Nov 10 2007, 07:20 PM
gabriela_k  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 06:23 AM