IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Dieta vegetariana - vegetale
bubulina
post Oct 18 2006, 12:31 PM
Post #1

Musafir

Fetelor,

a incercat careva o dieta vegetariana sau pe apropape?

Am cochetat tot tmpul cu idea (ma rog gusturile mele) si niciodata nu am fost o mincatoare de carne. Mai manainc lapte, oua si sardine - in principal pt vitam D (port sunscreen +++++ in fiecare zi).

Nu pot sa spun ca schimbarea m-a afectat prea mult, insa trebuie sa recunosc ca a fost un pic mai greu la inceput (am inceput cam acum 2 luni). Ceea ce am vrut e sa ma orientez spre o dieta de raw food si sa las pe un plan secundar semintele, cerealele etc. Pt mine sunt necesare cam 2 kg de vegetale pe zi, ca sa fiu satula. Semintele, orez, cartofi, boabele in general sunt ca un surpuls daca nu ma satur si sunt pe locul 2 in lista.

Nu folosesc ulei la prajit. Am incecat cu cocos , dar mi s-a parut prea gras asa ca am renuntat.

Aveti ceva idei de mincaruri mai sofisticate care sa corespunda genului...?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Fanny
post Nov 13 2007, 08:37 PM
Post #2

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/322.gif) N-o sa-ti fie foarte greu, daca te-ai setat. Dar tine cont de faptul ca postul inseamna mai mult decat limitarea la mancare. Si neaparat, dupa cele 40 de zile de post, nu da iama in fripturi. Dupa atata vreme, organismul are nevoie sa se reobisnuiasca cu produsele de origine animala.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
bubulina   Dieta vegetariana - vegetale   Oct 18 2006, 12:31 PM
MonicutzaB   bubu, nu am incercat dieta vegetariana pana acum s...   Oct 18 2006, 02:08 PM
bubulina   Monica mersi pt raspuns. Imi plac uleurile in sa...   Oct 18 2006, 05:07 PM
kalua  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 08:49 PM