![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,
a incercat careva o dieta vegetariana sau pe apropape? Am cochetat tot tmpul cu idea (ma rog gusturile mele) si niciodata nu am fost o mincatoare de carne. Mai manainc lapte, oua si sardine - in principal pt vitam D (port sunscreen +++++ in fiecare zi). Nu pot sa spun ca schimbarea m-a afectat prea mult, insa trebuie sa recunosc ca a fost un pic mai greu la inceput (am inceput cam acum 2 luni). Ceea ce am vrut e sa ma orientez spre o dieta de raw food si sa las pe un plan secundar semintele, cerealele etc. Pt mine sunt necesare cam 2 kg de vegetale pe zi, ca sa fiu satula. Semintele, orez, cartofi, boabele in general sunt ca un surpuls daca nu ma satur si sunt pe locul 2 in lista. Nu folosesc ulei la prajit. Am incecat cu cocos , dar mi s-a parut prea gras asa ca am renuntat. Aveti ceva idei de mincaruri mai sofisticate care sa corespunda genului...? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu pot sa mananc nici zacusca, nici sarmale, nici prea multe chestii din soia ca nu sunt in tara si nu gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Dar trebuie sa o scot la capat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Ideea pentru Craciun e f buna, multumesc mult, esti o dulce (IMG:style_emoticons/default/love.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:48 PM |
|