![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Discutia a inceput aici:
link Si la sugestia lui Angeldust, deschid un topic pentru a dezbate acest subiect spinos pentru mine. Ce reprezinta compromisul pentru voi? Pentru cine ati renunta la propriile idei si convingeri si ati adopta metoda de mijloc? Cum stiti cand sa cedati? Si ce e mai important: cat sunteti dispuse sa lasati de la voi? This post has been edited by Szimcsi: Nov 13 2007, 12:13 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am avut o groaza de timp sa ma gandesc in ultima vreme, so...
Sa stii ca nu esti singura, mi-am pus si eu aceeasi intrebare acum cativa ani si ce pot sa spun e ca nu ideile definesc o persoana, sau, cel putin, nu acele idei...In plus, teoretic, compromisul presupune "razboi" si nu despre asta e vorba. kalua are f mare dreptate, pentru unele persoane inseamna mult, pentru altele e cu totul alta poveste. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:06 PM |
|