![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,
a incercat careva o dieta vegetariana sau pe apropape? Am cochetat tot tmpul cu idea (ma rog gusturile mele) si niciodata nu am fost o mincatoare de carne. Mai manainc lapte, oua si sardine - in principal pt vitam D (port sunscreen +++++ in fiecare zi). Nu pot sa spun ca schimbarea m-a afectat prea mult, insa trebuie sa recunosc ca a fost un pic mai greu la inceput (am inceput cam acum 2 luni). Ceea ce am vrut e sa ma orientez spre o dieta de raw food si sa las pe un plan secundar semintele, cerealele etc. Pt mine sunt necesare cam 2 kg de vegetale pe zi, ca sa fiu satula. Semintele, orez, cartofi, boabele in general sunt ca un surpuls daca nu ma satur si sunt pe locul 2 in lista. Nu folosesc ulei la prajit. Am incecat cu cocos , dar mi s-a parut prea gras asa ca am renuntat. Aveti ceva idei de mincaruri mai sofisticate care sa corespunda genului...? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
claudia, mare dreptate ai, eu tocmai ce m-am lasat de mancat seara si in primele zile am zis ca mor, dar incep sa ma obisnuiesc. problema e ca eu sunt tare artagoasa cand mi-e foame si nu se mai intelegea nimeni cu mine
cu mancatul repede nu stiu cum sa fac, ca eu pe toate le fac repede, asa sunt eu, singura solutie pe care am gasit-o pana acum a fost sa mananc cu betisoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai ramane sa ma las de branza si nu mai am nici o bucurie in viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angel, am vazut vinete si dovlecei in piata la tarani chiar, dar grabeste-te, ca astea-s ultimele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:44 PM |
|