![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa spunem aici cu care dintre masinile/aparatele noastre suntem multumite si de care mai putin
Incep eu: masina de spalat - am jurat acum ca numai un Bosch imi mai calca pragul casei. Am acuma o Bauknecht, isi face ea treaba, dar ma seaca cand vad cum apa intra in fata (lateral) si se duce multa din ea prima data in mansonul ala de cauciuc. In plus, daca nu curat perfect sertarul pt. praful de spalat dupa fiecare spalare, imi ia softenerul odata cu dero-ul. |
|
|
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt foarte multumita de un mixer superb Kitchenaid Artisan mixer, e sexy, rau :)
si mai sunt indragostita de masina mea de cafea; un De Longhi la fel de sexy si de mojarul meu pt usturoi si ierrburi :) masina de spalat nu ma intereseaza, se pare ca-si face treaba cu onoare; la cate spal eu in ea... perne, adidasi, etc. pt scoaterea rufelor imaculate, eu pun in zonele necesare, putin fairy liquid, sau orice detergent de bucatarie pe langa cele doua tablete de ariel (nu prea mult ca face spuma multa si e greu sa scapi de ea) insa rezultatul este super; camasi albe fara guler murdar, sosete imaculate, lenjerie intima ca noua etc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:42 AM |
|