IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Legume si fructe: tinute in frigider?, Sau care se pastreaza la frigider si care nu
kalua
post Nov 13 2007, 11:08 PM
Post #1

Musafir

Ce nu se pune in frigider: rosii, cartofi, fasole verde, ardei, castravete, vinete, dovlecei, banane, citrice, mango, ananas, pepene, avocado, cartofi fierti.

Ce se poate pune in frigider: conopida, broccoli, ridichi, ceapa verde, praz. Tin cateva zile.
Ce se poate pune in frigider: toate felurile de varza, mazare, sfecla rosie, ceapa, morcovi, telina, mere. Tin mult.
Ce se poate pune in frigider neaparat impaturit cu un servet de bucatarie umed: salata verde, sparanghel curatat, spanac verde. A se consuma on max. 2 zile.

E bine de stiut ca multor fructe si legume nu numai ca le e prea frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) in frigider, ci si aerul de acolo le este prea uscat. Si ca mucegaiul iubeste temperatura din frigider. Toate legumele sau fructele in folie de plastic se scot de acolo inainte de a le baga in frigider.

Eu una pun numai salata de pe sambata pe duminica, sparanghel si ridichi in frigider, dar noi facem cumparaturi zilnic.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Valentina30
post Nov 15 2007, 11:55 AM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Ce norocoasa esti kalua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai cu un astfel de sot, cum sa nu faci cumparaturi zilnic? Cum sa nu ai in casa legume si fructe proaspete ? Ar fi si pacat sa nu ii "valorifici potentialul" de familist gospodar ??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Jos palaria.
Cat despre gustul fructelor "adevarate" , de gradina si nu de sera.... ce sa mai zic. Sorina mea nici nu stie ce gust au rosiile carnoase de gradina - dumada pe care o mancam noi cand eram copii ca ei... In schimb au altele pe care noi nu le-am avut/gustat la varsta lor, Slava Domnului pentru asta.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Legume si fructe: tinute in frigider?   Nov 13 2007, 11:08 PM
Fanny   :o wow, habar n-aveam. Eu doar fructele nu le tin ...   Nov 14 2007, 11:12 AM
Valentina30  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 06:44 PM