![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea-i in clasa a 4-a abia si deja incepe sa strambe din nas la unele materii :o
Cateodata are un chef nebun de lucrat, trage de noi sa-i mai dam un dictare, un exercitiu, o problema, alteori blocheaza de nu avem ce-i facem, oricum am invarti-o. Voi ce metode aplicati la copii ca sa-i motivati la invatat? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am putea spune ca fetitzele-s mai constiincioase? of course!
ma iau pe mine -n exemplu apoi ma uit la fetitza mea. Venim de la scoala si ea se-aseaza la masa si-ncepe sa-mi citeasca. Nici haina n-apuc sa mi-o dau de pe mine si ea a citit prima pagina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am avut sedinta cu parintii chiar saptamana trecuta, ma rog copilul ii prezinta portofoliul parintelui si invatattoarea trece de la o banca la alta cu observatiile despre copil. Era si-un soi de chestionar completata de copii cu ce le place sau unde cred ei ca nu se descurca. Spre surpriderea mea zana mea spunea ca nu-i place matematica. Desi ii merge mintea fara gres. Efectiv cu usurinta rezolva problemele asa ca m-a lasat descumpanita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deci eu nu trebuie s-o motivez. Ii place scoala, ii place sa-si faca lectiile ...happy end (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:01 AM |
|