IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Oferta de job dubioasa ?
copil_dulce
post Nov 19 2007, 05:07 PM
Post #1

Musafir

Am fost sunata vineri seara cu numar de Italia in legatura cu un job pentru care aplicasem prin mai - si nici nu-mi mai aminteam sigur de el. Am discutat aprox 10 minute cu doamna de la capatul firului - experienta in domeniu, cunaosterea limbii engleze, samd; a ramas sa-i trimit un e-mail cu salariul dorit ( de care nu aveam nici cel mai mic habar...). De mentionat ca experinta mea in domeniul dorit de ei (MSAccess) este strict la nivel de facultate, insa am mai lucrat cu baze de date si m-am "laudat" putin ca ma pot adapta.
Astazi i-am trimis mail-ul cu salariul dorit ( am impresia ca 1500 de euro, cat am pus eu, e un salariu micut pt Italia, chiar in conditii de cazare asigurata).

M-am trezit acum sunata de pe acelasi numar de Italia - la care nu am raspuns, fiind la servici... Si am primit si mail, in care mi se spunea ca am fost confirmata pt jobul din Italia si ca vrea sa ma gaseasca la telefon, sa discutam despre biletul de avion!!!

Poate sunt eu exagerat de precauta, dar... nu e putin cam repede? Si... de ce eu? In conditiile in caree experinta mea in ceea ce vor ei este la nivel de facultate - nimic mai mult.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fortelady
post Nov 19 2007, 05:51 PM
Post #2

Musafir

1. cum se numeste firma?
2. exista referinte despre ea la registrul comertului italian?
3. au mail public sau ceva gen lalal- at -yahoo.it?
4. exista si alte persoane recrutate?
5. ce zice internetul despre firma respectiva?
samd.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
copil_dulce   Oferta de job dubioasa ?   Nov 19 2007, 05:07 PM
fleurdelis   Draga copil_ dulce, cred ca ar fi bine inainte sa ...   Nov 19 2007, 05:29 PM
fortelady   1. cum se numeste firma? 2. exista referinte despr...   Nov 19 2007, 05:51 PM
rfelicia   Am fost sunata vineri seara cu numar de Italia in ...   Jan 28 2008, 07:12 PM

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 12:08 AM