![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Care este definitia unei doamne?
Avem in jur multe femei, pe care le cunoastem mai mult sau mai putin. Cum recunoastem o doamna - ce calitati trebuie sa aiba o femeie si ce defecte trebuie sa-i lipseasca pentru a putea fi catalogata drept doamna? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
dore, adica o doamna e un 'cod al bunelor maniere' in varianta ambulanta?
permite-mi sa te contrazic. am vazut femei de genul asta, in afara de o plictisealaaaaaa enorma mi-au lasat si impresia unei gogosi fara nimic la mijloc. o carapace seaca, incapabila sa reactioneze la un stimul care nu este trecut in manual. exemplu- cum reactioneaza o 'doamna' din asta la un atac fizic? se sterge delicat de sange cu batistuta din poseta? ii spune dulce agresorului 'stai domnule, iti ofer eu continutul portofelului'? nu mai vorbesc de adevaratele tragedii din viata (boala incurabila a cuiva din familie, situatii extreme etc) parerea mea ca e o chestie de atitudine si de mental. pe o 'doamna' nici macar aurolacii nu au tupeul sa o abordeze (exista 'ceva' in atitudinea ei pe care il simti, nu il vezi...) eu cred ca asta e definitia unei doamne. nu batistute in poseta, parfum chanel si pantofi cu toc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:35 PM |
|